Колеги, днес ми се наложи да сменя 1 крушка на таблото понеже не светеше смених я монтираха пак таблото и сега нито една не свети, всички други индикации светят но самото табло не. Гледах бушоните здрави са..от какво може да е?????? Пфф
Известие
Collapse
No announcement yet.
Таблото не свети
Collapse
X
-
Лесно е колега, има 2 болтчета на декоративната пластмаса на таблото в двата края отгоре отвиват се с шестограмче не мога да кажа размер на ключето.. след това се издърпва внимателно посока към волана, защото отдолу пластмасата се държи на щипки. След това имаш пряк достъп до таблото което се държи на 4 болтчета които се отвиват със същото по номер ключе. След това таблото излиза нанпред има 2 щуцера откачаш ги и вадиш таблото. И вече на самото табло има 4 или 5 броя крушки те се виждат пряко не се налага повече разглобяване, те са на черни фасунки които се развиват. Крушките ги има във всеки магазин за авточасти едни малки са без цокъл. Това е после всичко по обратния ред. Дано съм бил ясен. Успех!-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеЛесно е колега, има 2 болтчета на декоративната пластмаса на таблото в двата края отгоре отвиват се с шестограмче не мога да кажа размер на ключето.. след това се издърпва внимателно посока към волана, защото отдолу пластмасата се държи на щипки. След това имаш пряк достъп до таблото което се държи на 4 болтчета които се отвиват със същото по номер ключе. След това таблото излиза нанпред има 2 щуцера откачаш ги и вадиш таблото. И вече на самото табло има 4 или 5 броя крушки те се виждат пряко не се налага повече разглобяване, те са на черни фасунки които се развиват. Крушките ги има във всеки магазин за авточасти едни малки са без цокъл. Това е после всичко по обратния ред. Дано съм бил ясен. Успех!(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
Comment